Ad Hoc in concert – Blestemul piratilor

160 vizualizări

Ad Hoc – singura trupa de inspiratie medievala invitata pe scenele mainstream din Romania, porneste din nou in turneu. Cu un nou concept, ardelenii si-au propus sa incheie anul in aceeasi nota de optimism care ii caracterizeaza. Ca de obicei, muzica, dansul si voia buna ii vor insoti pretutindeni. Puteti sa va alaturati inca de la inceput, venind vineri 30 noiembrie la un concert in Centrul Vechi al Capitalei.

Ad Hoc
în concert
Blestemul piraților
(o petrecere cu lupi de mare, povești îngrozitoare, muzică, dans și o butelcă de rom)

De secole calatoresc prin lume. Au trecut prin nenumarate avataruri. Putina lume stie ca cei sase Ad Hoc au fost pirati. Intr-o noapte cu furtuna, au naufragiat pe un vas blestemat. De atunci, blestemul ii urmareste. Ad Hoc incearca sa rupa vraja prin muzica, dans si povesti. Ajuta-i sa scape de blestem! Vino sa asculti povestile de groaza ale lupilor de mare, la o butelca de rom.

Turneul de iarna incepe pentru trupa transilvaneana Ad Hoc cu un nou concept de spectacol. Sergiu „Corbu” Boldor, Adrian „Șoimu” Bologa, Dan „Ursu” Olar, Lucian Simon, Igor Antoniuc si Ciprian Musat, pornesc prin tara pentru a spune povesti pirateresti.

Primea oprire e București. Vineri, 30 noiembrie, trupa face un popas in Centrul Vechi al Bucurestiului, adica in club Vertigo (strada Blanari, nr. 21, etaj).

Trupa de inspiratie medievala a adunat cele mai frumoase melodii de pe toate teritoriile lumii si le interpreteaza in stil propriu, intr-o maniera plina de energie. Dupa multe pareri Ad Hoc suna rock, dar pe scena se afla instrumente acustice: viori, tapan, contrabas, chitara acustica, percutie. Ad Hoc aduce un alt mod de a privi muzica medievala, care este adusa in actualitate si pusa in valoare.

Concertul incepe dupa ora 21. Pretul biletelor este de 15 lei. Acestea sunt disponibile prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.).

Pagina oficiala Facebook: https://www.facebook.com/AdHocMedieval.

YouTube: >http://www.youtube.com/watch?v=kVZNGVYsrhA&feature=youtu.be.

Sursa: Comunicat Gala PR


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*