Afla cand va scoate Metallica urmatorul album

METALLICA este programata sa intre in studio „de indata” pentru a incepe lucrul la noul album full-length ce va fi lansat undeva prin 2014. Vorbind cu cei de la RollingStone.com, chitaristul trupei Kirk Hammett a declarat in legatura cu starea procesului de compunere a urmatorului CD, „Momentan, suntem preocupati cu acest film 3D pe care l-am filmat in Canada luna trecuta. Deci, cam cu asta ne ocupam timpul acum — asta e prioritar. Dar o data ce am terminat, ne vom apuca sa compunem riff-uri impreuna. Totul se va petrece destul de repede.„.
Intrebat daca urmatorul material va fi realizat din nou de producatorul Rick Rubin, care a lucrat in 2008 la „Death Magnetic”, Kirk a spus, „Inca nu am niciun raspuns cu privire la Rick Rubin, cu toate ca numele lui e de luat in calcul.„.
Hammet a mai fost intrebat despre topul realizat de Rolling Stone.com in care al treilea LP Metallica, „Master Of Puppets”, a fost votat „Cel mai bun album heavy metal din istorie” (topul AICI).
[A fost] uimitor,” spunea Kirk. „Acel album este pentru mine favoritul Metallica. Cantasem impreuna in acel line-up de trei ani. Cu siguranta ne indreptam spre varf iar ‘Master Of Puppets’, in opinia mea, a fost sound-ul unei formatii care invata sa lucreze foarte bine in echipa. La acea vreme, noi doar faceam un alt album. N-aveam habar ca va avea influenta pe care s-a dovedit ca o are. A fost pentru prima data cand ne-am putut petrece timpul in studio si am lucrat la sunetul chitarei pret de cateva zile. Au fost vremuri placute pentru mine… si am jucat foarte mult poker cu [basistul] Cliff Burton in studio. Noi doar jucam poker in timp ce il asteptam pe Lars [Ulrich, tobe] sa termine o melodie — care dura cateodata zile intregi — pentru ca ne-am fi plictisit.”
Filmul 3D Metallica va amesteca imagini din concerte cu o poveste.
Finantarea proiectului este suportata integral de formatie care l-a angajat pe regizorul Nimród Antal („Predators”) sa se ocupe de camerele de filmat. Antal a filmat trei concerte Metallica in Vancouver, Canada pentru a le folosi in film.
Showul a beneficiat de o noua scena de 42/15m care includea „componente colosale si elemente vizuale frapante acoperind intreaga cariera Metallica de 30 de ani.” asa cum a aparut pe un post de pe site-ul grupului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*