Biletele meet and greet la concertul aniversar Trooper 20 de ani au fost epuizate din nou

În data de 25 de aprilie, Trooper vor sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Biletele din categoria meet&greet au fost epuizate pentru a doua oară.

Alin „Coiotu’” Dincă a declarat: „Nu pot decât să mă bucur… oamenii nu numai că vor să fie alături de noi la această sarbatoare, dar vor sa ne și întâlnească pentru o strângere de mână. Sunt copleșit.”

Se mai găsesc în acest moment doar bilete pentru acces general:
Intrare generală – 10 lei;

Biletele pot fi achiziționate de pe
www.eventim.rohttp://www.eventim.ro/ro/bilete/trooper-20-de-ani-bucuresti-arenele-romane-389894/event.html și www.iabilet.rohttps://www.iabilet.ro/bilete-trooper-20-de-ani-22748

Concertul este deschis de PhenomenOn (București) și Chrom Dioxid (Târgoviște). În cadrul TROOPER20 vor urca pe scena și Nicu Covaci (Phoenix), Paul Ciuci & Aurel Vasilescu (Compact) și Cristian Hrubaru (Rock FM).

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, JudasPriest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*