Black Sabbath anunta luna lansarii noului album

BLACK SABBATH are vesti bune pentru fanii sai. Veteranii isi vor lansa noul album in luna aprilie a anului 2013. Mai mult, admiratorii lor din Australia au toate motivele sa chefuiasca.

Formatia britanica a anuntat primul turneu al Australiei din 1974. Din pacate, echipajul Sabbath nu este complet, lipsind Bill Ward, tobosarul, care a refuzat sa ia parte la reuniune din cauza nemultumirilor legate de remuneratie.

Ozzy, Tony si Geezer nu au mai scos impreuna un album din 1978, cand au lansat „Never Say Die”. Noul material discografic este produs de Rick Rubin. In momentul de fata, Ozzy este ocupat cu inregistrarea vocii, iar Butler scrie versurile. Tony Iommi si-a inregistrat deja toate pasajele instrumentale.

Pana acum, un singur titlu de melodie a fost confirmat, nitzscheanul „God Is Dead„. Muzicienii nu au declarat nimic cu privire la numele tobosarului care ii va tine locul lui Ward, dar cel mai probabil ca Tommy Clufetos, bateristul lui Ozzy, va fi cel care va face onorurile.

Daca set listul va fi acelasi ca la editia de anul trecut a festivalului Download, atunci fanii australieni se pot astepta la piese ce „Paranoid„, „War Pigs”, „Iron Man” si „Snowblind”.

Iata datele concertelor care vor avea loc in Australia:

25.04.13 — Entertainment Centre, Brisbane
27.04.13 — Allphones Arena, Sydney
01.05.13 — Rod Laver, Melbourne
04.05.13 — Perth Arena, Perth


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*