Ce joburi au avut muzicienii tai favoriti inainte sa ajunga staruri

378 vizualizări

Inainte sa ajunga staruri, artistii rock au avut joburi obisnuite, ca noi toti.

Cu toate acestea, din clipa in care faima a inceput sa-si faca loc in vietile muzicienilor, acestia au renuntat la locurile lor plicticoase de munca si au imbratisat meseria de rockstar.

Unii dintre acesti artisti au lucrat in domenii banale, altii au inceput de jos – ce au in comun este talentul urias, care a reusit sa se impuna.

Aceste preocupari ale unora din cei mai importanti muzicieni ne fac sa ne gandim ca deseori oamenii sunt foarte cruzi cu artistii in curs de afirmare, care vor sa impace o cariera muzicala cu un loc de munca. 

Este pacat ca desi traim intr-o lume civilizata, artistii mai sunt inca persecutati pentru ca nu se conformeaza regulilor sociale. 

Citeste despre joburile pe care le aveau rockerii inainte sa devina celebri.

Kurt Cobain

Este greu de crezut ca icon-ul culturii grunge si revolutionarul care a schimbat cursul muzicii rock a fost un simplu om de serviciu. Kurt a fugit de acasa la o varsta frageda si, pentru a se intretine, a inceput sa spele podele. Talk about the genius in the gutter!

Tom Waits

Artistul a lucrat la restaurantul Napoleone’s Pizza, unde servea la mese. Fanii lui Waits inca mai pleaca in pelerinaje la celebra pizzerie, care a inspirat piese ca „The Ghosts of Saturday Night (After Hours at Napoleone’s)” sau „I Can’t Wait to Get Off Work”.

Debbie Harry

Frumoasa Deborah nu a fost intotdeauna blonda. Pe vremurile cand era bruneta a lucrat la New York’s Playboy Club in calitate de iepuras. Ea servea la mese, dansa si le tinea companie consumatorilor. In multe interviuri, Debbie a spus ca acela a fost locul in care a facut cunostinta cu drogurile.

Eddie Vedder

Frontmanul formatiei Pearl Jam a lucrat ca paznic la hotelul La Valencia. El a fost concediat pentru ca isi neglija jobul in favoarea cantarii la chitara. Ce sa-i faci, dom’le! Nu puteati voi sa-l tineti in frau pe Eddie!

Ian Curtis

Legendarul si de timpuriu-plecatul Ian Curtis, frontmanul formatiei Joy Division, a avut un job foarte nobil. El era asistent social si ii ajuta pe cei fara locuri de munca sa-si gaseasca job.

Freddie Mercury

Vocea Queen lucra in industria modei si a calatoriilor. El vindea haine si arta in Piata Kensington, ceva ce a continuat sa faca si dupa ce a devenit o legenda cu ajutorul formatiei sale. Freddie a mai lucrat si in departamentul de catering al aeroportului Heathrow.

Johnny Cash

Nu ai cum sa fii mai cool decat Johnny Cash care, si inainte sa devina star, a avut un loc de munca exceptional. El a fost un fel de spion – spargator de coduri – angajat de Fortele Aeriene Americane pentru a intercepta transmisiunile venite din Rusia si a le decoda.

Courtney Love

Solista grupului Hole a lucrat ca dansatoare de striptease in Portland, Japonia, Taiwan si Alaska.

Bon Scott

Raposatul solist al formatiei AC/DC a fost postas inainte sa devina cantaret. El a mai muncit si ca barman, apoi a intrat in armata.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*