Concert Niste Baieti in Fabrica

Pe 30 noiembrie, in timp ce crestin-ortodocsii de pretutindeni aniverseaza nasterea Sfintului Andrei, punkerii din Bucuresti vor sarbatori pogorarea unor NISTE BAIETI in clubul Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50).
Nu stim ce pret percepe Sf. Andrei pe la evenimente, insa, de data asta, Niste Baieti taxeaza intrarea la concert cu numai 15 lei. Daca se intampla sa ai la tine un buletin si in dreptul prenumelui sa fie trecut chiar Andrei, atunci beneficiezi de un discount: doar 10 lei biletul.
Opening acts:
BACKSTAGE HERO
JUST ANOTHER LIE
Niste informatii despre Niste Baieti:
Niste Baieti a luat fiinta in 2006 in Bucuresti.
Genul oficial: punk rock.
Genul neoficial: „muzica de petrecere cu distors si final glorios”, ca sa-i citam pe insisi cantatorii.
Ideea de la inceput a fost incercarea „unor baieti” de a inveseli atmosfera intr-un club prin interpretarea proprie a unor piese celebre „de dinainte de ‘89”. Concertele ad-hoc nu presupuneau absolut nicio repetitie sau pregatire in prealabil. Baietii au avut surpriza ca demersul lor sa fie primit neasteptat de bine. Trupa a pornit prin turnee si chiar a produs un prim album, apoi un al doilea. Cu aceste ocazii mai multe generatii de parinti s-au luat cu mainile de cap ascultand slagare precum: „Deschideti Poarta Soarelui”, „Sa Te Gandesti Din Cand In Cand La Mine”, „La Fereastra Ta”, „Vitezomanul Gica”, „Cele Mai Frumoase Flori”, „O Lume Minunata” etc. sau mai noul „Banii Vorbesc”, cantate in stilul punk. Sursele de inspiratie au fost, evident, monstrii sacri precum: Gica Petrescu, Margareta Paslaru, Cargo, Semnal M, Compact, Madalina Manole etc.
Succesul primului disc („Adunate Din Popor Si Cantate Din Topor”) a determinat plecarea formatiei intr-un turneu national, in primavara lui 2007: 14 concerte in tot atatea orase. Foarte curand trupa avea sa ajunga la peste 100 de concerte in cluburile din tara si din Bucuresti si sa participe la festivaluri ca Stufstock, Motorrock Ploiesti Bucov, Zilele Bucurestiului la Viena etc.
In primavara lui 2011 a aparut cel de-al doilea album Niste Baieti numit „Fara Muzichie, Viatza E Pustiu!”. Titlul este inspirat din celebra replica a lui Stefan Mihailescu-Braila din filmul „Secretul lui Bachus” (1984): „Fara poezie… viata e pustiu!”.
In acelasi an, la un concert in Timisoara, solistul formatiei, Albert, a fost purtat pe brate de publicul timisorean de pe scena pana la bar, unde Niste Baiat-ul a comandat niste bere, in timp ce canta si a fost adus inapoi pe scena, cu tot cu bere.
Niste discografie:
Adunate Din Popor Si Cantate Din Topor (2006)
Fara Muzichie, Viatza E Pustiu! (2011)
Baietii de la Niste Baieti:
Albert Mihaiteanu: voce
Niculae Barbu: bas
Gabi Georgescu: chitara
Andrei Modrea Icsu’: tobe


Sursa: Niste Baieti Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*