Concert Sincarnate, DinUmbra, Apa Simbetii in Bucuresti

327 vizualizări

SINCARNATE revine pe scena bucuresteana de metal pentru prima data in 2013 in cadrul evenimentului „Drown in Doom” pe data de 15 Februarie in Ageless Club. Trupele DinUmbra si Apa Simbetii sunt invitate pentru a intregi atmosfera apasatoare a serii.  Accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar pretului unui bilet este de 15 Ron. Pentru ca evenimentul in sine isi propune o sarbatorire a sonoritatilor doom, publicul este invitat sa participe la un party axat in mare parte pe piese de gen si nu numai.

Palmaresul trupei Sincarnate include 2 materiale de studio,  EP-ul On the Procrustean Bed  si  LP-ul As I Go Under, nenumarate concerte pe teritoriul tarii noastre cat si in afara, printre care se regaseste si notabilul statut de headliner in cadrul festivalului Darkmoon din Germania in 2011. Trupa este cunoscuta pentru soundul greu si apasator de doom amestecat cu death metal.

https://www.facebook.com/pages/Sincarnate

Ultimul invitat al serii este trupa de metal experimental Apa Simbetii din Bucuresti. Cu un sound complex ce reuneste elemente de djent, jazz, death si black metal, Apa Simbetii raman una dintre cele mai interesante aparitii ale ultimelor ani in cadrul scenei autohtone.

https://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand

Ultimele articole

Colectiv – Să nu uităm!