Dethklok revin pe scenă!

493 vizualizări

Vă sună cunoscut numele, nu-i așa? Unii s-ar putea să-i știți din serialul animat Metalocalypse, unii din jocurile Guitar Hero, alții s-ar putea să-i știți din clipurile cu Batmetal, o trilogie de videoclipuri animate cu Batman și alți eroi din universul DC Comics, destul de… să zicem că nu-s pentru copii, chiar dacă e vorba de Batman.

Metalocalypse e un serial de animație pentru adulți care îi are în vizor pe membrii formației de melodic death metal Dethklok, puși în diferite situații comice, uneori macabre și violente. Bineînțeles, umorul e de cea mai neagră calitate. Lansat în 2006, a fost considerat atât o parodie, cât și o pastișă la adresa culturii heavy metal. Povestea s-a terminat în 2013 cu un episod special de o oră.

Acum, că ne-am amintit cine-s băieții aștia, să vedem care-i treaba cu revenitul pe scenă; cum e posibil dacă e formație fictivă?

Păi, da, e fictivă, dar cineva trebuie să cânte ca să dea viață personajelor. Brendon Small, Mike Keneally, Bryan Beller și Gene Hoglan formează Dethklok în viața reală. După lansarea „Dethalbum II” în 2009, băieții pleacă în turneu cu Mastodon și Converge, iar ultimul show live a avut loc în 2014 la Festival Supreme în L.A.

Acum, Dethklok vor reveni pe scenă la Adult Swim Festival pe 15 și 16 noiembrie 2019 tot în L.A. Adult Swim Festival va aduce pe scenă muzicieni care au luat parte la coloana sonoră a producțiilor proprii, dar și invitați speciali.

Small spune că și-a luat inspirația pentru conceptul live Dethklok de la Gorillaz, o altă trupă animată, după ce a văzut un show live al formației.

„Mereu am vrut să scot un album și să am un turneu pentru el. M-am interesat de Gorillaz, care sunt talentați și au una dintre cele mai bune animații pe care le-am văzut, dar n-a fost nicio conexiune între ei și public pentru că erau niște băieți ascunși în spatele unui panou uriaș. A fost mișto și misterios, dar publicul nu a primit ceea ce voia. Noi [oamenii din viața reală] nu arătăm ca [membrii fictivi] Dethklok și nici nu trebuie, dar măcar ne poți vedea cântând live. „


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*