Devin Townsend lansează videoclipul pentru Heartbreaker

Devin Townsend
Devin Townsend

Devin Townsend a lansat un nou album de studio, Lightwork  și, cu această ocazie, artistul distribuie videoclipul piesei Heartbreaker.

Weekendul trecut, Devin a prezentat un eveniment special de streaming pentru a sărbători lansarea noului său album. El cântă câteva piese și răspunde la întrebările fanilor.

De asemenea, a fost lansat recent Lightwork Interactive Ambient Generator, oferind acces la fragmente special selectate din album.  Fanii le pot combina pentru a-și crea propriul peisaj sonor pentru muncă și relaxare. 

După câțiva ani excepțional de lungi, plini de schimbări personale și niveluri aproape maniacale de activitate creativă, muzicianul canadian Devin Townsend lansează follow-up-ul apreciatului album  Empath din 2019 sub forma noului material discografic, Lightwork.

Asamblat dintr-o avalanșă de material scris în timpul pandemiei, Lightwork (și materialul care îl însoțește, B-sides and demos, Nightwork) îl reprezintă pe Devin în această etapă a vieții sale, după pandemie, și reflecțiile sale asupra a ceea ce a trăit el și mulți dintre noi. 

Pentru Lightwork, Devin a decis să vadă ce s-ar întâmpla dacă ar include un producător pentru a ajuta la selecția materialului. Acesta este un experiment pe care a fost încântat să îl încerce de ceva timp. El l-a ales pe vechiul prieten GGGarth (Richardson) pentru a ajuta la realizarea acestei idei.

Numele Lightwork reprezintă muzica, precum și actul de a crea muzică, ca un fel de „lumină în întuneric”. E un fel de rază de speranță în timp ce încearcă să navigheze prin provocările aparent nesfârșite pe care viața le poate prezenta adesea.

Lightwork- Album cover artwork
Lightwork- Album cover artwork

Cu artwork-ul  colaboratorului Travis Smith, Lightwork vine în diverse formaturi, inclusiv cutie Limited Deluxe Orange 3LP+2CD+Blu-ray. Aceasta include atât Lightwork, cât și Nightwork, CD, și vinil, precum și un Blu-ray cu sunet surround 5.1, comentarii și imagini ale albumelor, artbook-uri și o broșură extinsă, toate conținute într-o cutie cu capac detașabil. Va exista, de asemenea, un Artbook limitat cu 2CD+Blu-ray, Digipak cu 2CD limitat, Gatefold 180g 2LP+CD, Standard CD Jewelcase și album digital.

Anterior, Devin Townsend a lansat Moonpeople, Call of the Void și Lightworker.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*