E-an-na lansează videoclipul piesei O, Romanița

Odată cu încheierea turneului de promovare a albumului Alveolar, E-an-na lansează videoclipul piesei O, Romanița. Cântecul O, Romanița este extras de pe albumul Alveolar, pe care formația l-a lansat în această primăvară și care a beneficiat de un turneu național, la care au participat mii de fani. Videoclipul piesei este o colecție de filmări care arată cum este viața artiștilor în turneu.

O, Romanița transpune ascultătorul într-un peisaj mioritic, în care oamenii cântă împreună în mijlocul unui sat. Mi-am dorit să fie cât mai realist, astfel încât treptat se aud bătăi din palme care cresc în intensitate, mimând un grup care începe să bată împreună, dar și mai multe voci, trimise de fanii formației în urma unei invitații deschise din partea trupei. Îmi doresc foarte mult să putem trăi experiența cândva, să cântăm piesa în acest peisaj care mi-a apărut în minte declară Ovidiu Ban chitaristul trupei.

Exprimându-se natural prin cântece folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na a reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei. Au cântat la Wacken Open Air în 201, au fost favoriții publicului la Eurovision România în 2022 și au ajuns în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizând milioane de ascultări.

E-an-na înseamnă:
Andrei „Solomonar” Oltean – voce, fluiere, cimpoi
Andrei Piper – chitară
Dragoș Geomolean – chitară bass
Ioana Popescu – clape
Ovidiu „Cio” Ban – chitară
Paul Cristian – tobe
Roxana Amarandi – voce, vioară


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*