Rotting Christ pune la punct ultimele detalii la noul album

Veteranii greci de la ROTTING CHRIST fac ultimele retusuri la noul lor album ce va fi lansat la inceputul lui 2013 prin Season Of Mist. Trupa a petrecut mai mult de patru luni in studiourile Deva Soundz din Atena realizand ceea ce „ar putea fi cel mai intunecat, mistic si ocult material de pana acum.„.
Ultimul album Rotting Christ, „Aealo”, a iesit pe piata in 2010. CD-ul a fost inregistrat in studiourile Lunatach din Katerini, Grecia si ia avut ca invitati pe vocalista american-elena, Diamanda Galas, si frontman-ul Primordial, Alan A. Nemtheanga.
„Aealo” s-a vandut in peste 400 de exemplare in SUA in prima saptamana de lansare. Albumul a aterizat pe pozitia 144 in Top New Artist Albums (Heatseekers) care listeaza cele mai bine vandute albume ale artistilor noi si in curs de dezvoltare si care nu au intrat niciodata in Top 100 din The Billboard 200.
Conform unui comunicat de presa, „Aealo” s-a apropiat mai mult ca niciodata de radacinile grecesti ale grupului. Liderul Sakis Tolis a explicat: „‘Aealo’ este transcrierea unui cuvant antic grecesc in alfabetul latin. Inseamna catastrofa sau distrugere si reflecta continutul muzical si liric al materialului.„.
Conceptul ‘Aealo’ se refera la sentimentele unui razboinic in timpul unei batalii astfel ca titlul albumului poarta aceasta senzatie de furie, frica si suferinta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*