Erik Danielsson vorbeste despre natura diabolica a muzicii Watain

2.179 vizualizări

Intr-un interviu recent, Erik Danielsson de la formatia suedeza de black-metal WATAIN, a facut cateva declaratii controversate care dovedesc ca flacara maleficului inca arde in acest subgen al metalului.

Jurnalistul l-a intrebat pe Danielsson care este originea elementului ritualic din prestatiile live ale formatiei sale, iar acesta a avut cateva lucruri interesante de spus.

Atunci cand canti muzica de natura diabolica iar arta pe care o faci este patrunsa de o esenta sinistra si infernala, bineinteles ca aceste lucruri vor trebui traduse atat in felul in care te prezinti scenic cat si in aspectul fizic. Nu este un proces care trebuie fortat. Trebuie sa fie o consecinta naturala a muzicii pe care o faci si a artei pe care o creezi” a declarat Danielsson, dupa care povestea devine ciudata.

Pe masura ce cantam, ne-am dat seama de aspectul magic al acestei formatii. Show-ul nostru live a devenit un eveniment in cadrul caruia comunicam cu fortele care au dat nastere formatiei, iar acest lucru a facut mereu parte din dorintele noastre. Concertul nostru a devenit o ceremonie si nu doar un spectacol„, a marturisit Danielsson.

Artistul a marturisit ca a stiut dintotdeauna in ce directie vrea sa duca trupa si ca s-a infuriat de fiecare data atunci cand cineva i-a stat in cale, dupa care a adaugat:

Diavolul castiga intotdeauna si gaseste mereu o cale. Cred ca toti cei care ni se opun, ne fac sa devenim mai puternici. Ne place sa fim ‘dusmanul'”, a marturisit artistul.

Citeste recenzia celui mai recent album Watain AICI.


1 Comment on Erik Danielsson vorbeste despre natura diabolica a muzicii Watain

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*