Florence + The Machine a prezentat o piesă nouă cu ocazia ultimului episod Game Of Thrones

Florence + The Machine a lansat o piesă nouă, intitulată „Jenny of Oldstones”, în timpul creditelor de final de la ultimul episod Game Of Thrones, care a avut premiera azi-noapte.

Florence + The Machine este singura formație care a avut ocazia să înregistreze o piesă pentru ultimul sezon din Game Of Thrones. Videoclipul single-ului, care cuprinde imagini din serial, poate fi vizionat mai jos.


Vă reamintim că Florence + The Machine va concerta la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, în poziția de headliner. Un extras din comunicatul oficial al evenimentului despre venirea trupei poate fi, de asemenea, citit mai jos.

De aproape un deceniu, publicul din România așteaptă acasă un concert Florence + The Machine, iar Electric Castle transformă, în sfârșit, acest vis în realitate. Este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch. Din 2009, când a lansat primul album, trupa a adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări și premii câștigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards, ca să le amintim doar pe cele mai importante. Concertul din cadrul Electric Castle vine într-un moment esențial în cariera Florence + the Machine; noul lor album lansat în această vară, High as Hope, aduce schimbări esențiale în linia muzicală, influențate de schimbările radicale pe care Florence Welch le-a făcut în viața ei, o maturitate confirmată atât în plan creativ cât și personal. Anticipăm, deja, cel mai vizionar concert al anului 2019 din România.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*