Formatia Shifting Sands invitata sa deschida concertul Krypton de la Bucuresti.

Formatia KRYPTON va sustine un concert la Bucuresti pe data de 27 noiembrie 2014. Evenimentul, care va avea loc la Club Colectiv, este unul special deoarece reprezinta ultima prestatie a formatiei pe anul 2014!

Fanii formatiei vor fi bucurosi sa-i regaseasca in formula de aur a trupei pe: Gabi „Gurita” Nicolau – voce, Eugen Mihaiescu – chitara, Dragos Docan – bas, Sorin Voinea – claviaturi si Razvan „Lapi” Lupu – tobe.

In cadrul concertului din Club Colectiv, trupa Krypton va avea mai multi invitati printre care si formatia bucuresteana Shifting Sands.

Membrii fondatori ai trupei SHIFTING SANDS (Bogdan Trimbaciu, Razvan Braileanu si Bogdan Prundeanu) canta impreuna din 2009.
Dupa o serie de schimbari de componenta, formula trupei a fost stabilita prin venirea bateristului Alin Pildner si a vocalistei Daniela Oancea la inceputul anului 2011.

In perioada care a urmat, SHIFTING SANDS a ales sa se concentreze asupra repetitiilor si a cizelarii compozitiilor proprii si sa lase aparitiile live pe plan secund (cu toate acestea, trupa a avut cateva concerte in vara lui 2011, pentru a-si demonstra capacitatea de a sustine un recital in fata publicului). Eforturile i-au fost rasplatite in septembrie 2011, cand SHIFTING SANDS a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock din Campulung Muscel.

La inceputul lui noiembrie 2011, Andrei Ilie i-a luat locul lui Alin Pildner la tobe, o schimbare care s-a dovedit benefica: SHIFTING SANDS s-a calificat in semifinalele Global Battle of the Bands Romania si, in urma unui recital sustinut la Arenele Romane, a fost una dintre trupele care a participat la finala nationala a acestei competitii. Aparitiile live au fost completate prin recitalurile trupei la doua dintre cele mai importante festivaluri de gen, OST Fest (Bucuresti, cu Megadeth, Motörhead si Manowar ca headlineri) si Posada Rock (Campulung Muscel, cu Ava Inferi ca headliner).

SHIFTING SANDS este in plin proces de inregistrare a albumului de debut, dar, in acelasi timp, isi completeaza experienta concertistica prin doua show-uri: alaturi de Cargo la Arenele Romane si alaturi de Awake, eveniment ce va avea loc in data de 05.11.2014 la The Silver Church Club din Bucuresti.

Pagina de Facebook a trupei SHIFTING SANDS: http://www.facebook.com/shiftingsandsband

Canalul de YouTube al trupei SHIFTING SANDS: https://www.youtube.com/user/ShiftingSandsBand/videosComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*