Korpiklaani a lansat videoclipul piesei „Mylly”

Korpiklaani
Korpiklaani
95 vizualizări

Trupa finlandeză KORPIKLAANI a lansat al doilea single de pe cel mai recent album, „Jylhä”, planificat să iasă pe piață în data de 5 februarie 2021, via Nuclear Blast.

Piesa „Mylly” este însoțită și de un videoclip „întunecat și atmosferic, care izbutește să surprindă perfect tonul melancolic al cântecului”.

Formația a dat startul pre-comenzilor pentru formatele fizice ale noului disc. Puteți să vă procurați materialul accesând acest LINK.

Miturile și folclorul Finlandei au avut întotdeauna o influență majoră asupra versurilor Korpiklaani. Noul album „Jylhä” nu face excepție și reprezintă o colecție de povești despre folclor, despre natură și despre ceremonii. În plus, la acestea se adaugă istorisirile depsre 3 crime cumplite, printre care și cea de pe lacul Bodom. Discul este unul maiestuos, dar și sălbatic și dur, în cele mai frumoase feluri”, explică trupa.

Mylly este o melodie care își trage seva din povestea unui om care, în călătoria lui spre o moară, se întâlnește cu Diavolul”, declară membrii Korpiklaani.

Videoclipul single-ului a fost regizat de Markku Kirves.

Urmăriți-l mai jos.

Tracklist „Jylhä”:

1. Verikoira
2. Niemi
3. Leväluhta
4. Mylly
5. Tuuleton
6. Sanaton Maa
7. Kiuru
8. Miero
9. Pohja
10. Huolettomat
11. Anolan aukeat
12. Pidot
13. Juuret


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*