Jyrki Linnankivi (The 69 Eyes) lanseaza o piesa in colaborare cu UNICEF

274 vizualizări

Vocalistul formatiei THE 69 EYES, Jyrki Linnankivi, nu este doar un goth-rocker cool, ci si un om de suflet. Muzicianul este Ambasador UNICEF si si-a facut un obicei din a contribui la bunastarea lumii.

De curand, artistul a facut o vizita de trei zile Regiunii Autonome a Atlanticului de Sud pentru a vedea personal care este situatia copiilor si adolescentilor din zona caribiana.

Vizita Ambasadorului este o buna oportunitate pentru a face mai vizibile lucrurile bune intamplate pana acum in regiune, dar si pentru a scoate in evidenta posibilele probleme in ceea ce priveste respectarea drepturilor copiilor„, a declarat Philippe Barragne, reprezentantul UNICEF din RAAS.

Jyrki a vizitat Laguna de Perlas si Bluefields si le-a promis copiilor de acolo ca le va compune niste piese. Muzicianul s-a intalnit si cu autoritatile locale si a stat de vorba cu acestea.

Mai mult, artistul a inregistrat o melodie cu muzicienii locali din Laguna de Perlas. Piesa va fi lansata de UNICEF in curand, chiar daca nu se stie o data exacta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*