Katatonia continua sa se confrunte cu un viitor incert

A trecut mai bine de un an de când Katatonia a anunțat în decembrie 2017 că vor lua o pauză. În plus, datele turneului au fost anulate. Motivul pentru toate acestea a fost problemele severe ale chitaristului Roger Öjersson. Oricum formația suedeză a vrut, de asemenea, să regândească în mod fundamental situația în care se afla.

Pentru Anders Nyström, Jonas Renkse și Niklas Sandin (în calitate de basist) în 2018, Bloodbath (cu Martin Axenrot de la Opeth, Joakim Karlsson de la Craft și cântărețul Nick Holmes, Paradise Lost), centrul atenției s-a focusat pe marcarea „full-time band”. Cu toate astea, el și colegii săi din Katatonia aveau parte de multă distracție. „Nu este ușor să explicăm totul. Nu există alb și negru.

În prezent, nu avem grijă de Katatonia. Suntem în turneu cu Bloodbath, așa că nu ne pasă de altceva acum. Toate la timpul lor. Povestea Bloodbath a fost planificată de mult timp, ne distrăm și suntem bucuroși să avem parte de această experiență acum. Așa cum a spus Nick, acesta este primul nostru turneu – un experiment care funcționează magnific. Să cânți death metal pentru o jumătate de oră în fiecare zi este perfect„, a declarat chitaristul pentru Loud TV.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*