Korn se află în discuții avansate pentru un concert în România!

2.468 vizualizări

Stați, nu vă speriați, aveți timp destul să puneți la ciorap pentru bilete. Sursele noastre au ciripit că în perioada iunie-iulie 2020, cunoscuta formație NU metal, Korn, va avea un turneu european, iar în prezent managerul formației e în negocieri cu doi dintre promoterii români.
Nu ne rămîne decât să așteptăm anunțul oficial din partea organizatorului…

Prima dată (și nu ultima se pare) când Korn au trecut pe la noi a fost în 2010 la festivalul Peninsula, iar a doua oară în august 2015 într-un concert la Arenele Romane, unde în deschidere i-au avut pe Coma, Implant Pentru Refuz, Point Blank și un warm-up maca DJ Hefe, iar de atunci băieții au lansat un album în 2016, „The Serenity of Suffering”. În 2019 urmează „The Nothing”, mai exact pe 13 septembrie. Formația deja a lansat primul single extras de pe album, „You’ll Never Find Me”, pe care-l puteți asculta mai jos:

Despre album, vocalistul Jonathan Davis spune: „Undeva foarte adânc în planeta noastră există o forță extraordinară. Foarte puțini sunt conștienți de magnitudinea și importanța acestui loc unde noțiunile de bun/rău, întuneric/lumină, fericire/suferință, pierdere/câștig și sperantă/disperare sunt una și aceeași – fac constant parte din viața noastră. Nu e ceva ce putem alege să explorăm, dar știm că există această ‘prezență’ care ne înconjoară, ne privește. E locul unde energii negre și albe se atașează de sufletele noastre și ne formează emoțiile, alegerile, perspectiva și chiar existența. E un tărâm mic și miraculos în acest vortex și e singurul loc unde balanța dintre aceste forțe dinamice există, unde sufletul își găsește refugiul. Bine ați venit în… Nimic. [The Nothing].”

Nu l-am văzut muncind atât de mult de când cu „Untouchables” în 2002,” spune chitaristul Brian „Head” Welch despre Jonathan Davis, într-un interviu cu Jose Manging de la SiriusXM. „Se implică mereu, nu mă înțelegeți greșit, dar acum are o pasiune diferită pentru că anul trecut a fost unul greu pentru el. Acum are timp, energie, durere și tocmai ce s-a prins bine de treabă. E foarte special.”

01. The End Begins 02. Cold 03. You’ll Never Find Me 04. The Darkness is Revealing 05. Idiosyncrasy 06. The Seduction Of Indulgence 07. Finally Free 08. Can You Hear Me 09. The Ringmaster 10. Gravity Of Discomfort 11. H@rd3r 12. This Loss 13. Surrender To Failure

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*