Korpiklaani a lansat videoclip pentru piesa „Jägermeister”

Korpiklaani
Korpiklaani
539 vizualizări

Ce altă trupă atât de pasionată de alcool mai cunoașteți în afară de Korpiklaani, atât de pasionată că lansează cele mai vesele piese despre băutură? Vodka, tequila, bere… acum și Jägermeister. Mai avem nevoie de câteva titluri – să sperăm că nu o să fie „Stroh” totuși – ca să ne iasă un playlist de revelion, numai bun de pus după miezul nopții.

„Kulkija”, al zecelea album de studio Korpiklaani, a fost lansat în 2018 via Nuclear Blast, iar acum pe lângă videoclipurile pentru „Vodka”, „Tequila” și „Beer Beer”, putem adăuga și „Jägermeister”, regizat de Vincente Cordero și produs de Industrialism Films.

Cu 14 piese și un timp total de rulare de peste 71 de minute, Kulkija este cel mai lung album al formației până în prezent. Colaborând pentru prima oară cu producătorul Janne Saksa, albumul a fost înregistrat la Petrax Studio și mixat la Sound Supreme Studios. Masterizarea albumului a fost realizată de către renumitul inginer Svante Forsbäck (Rammstein etc.). Coperta a fost prelucrată de Jan Yrlund (Battle Beast, Manowar etc.), acesta având deja o istorie în crearea artwork-ului albumelor și single-urile anterioare pentru trupa Korpiklaani.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*