Lemmy Kilmister (Motorhead) este bolnav. Trupa anuleaza turneul

Chiar daca saptamana trecuta un comunicat oficial de presa sustinea ca Lemmy Kilmister de la MOTORHEAD este bine, sanatos, vestile aparute de curand indica o realitate diferita.

Potrivit spuselor lui Mikey Dee, tobosarul grupului, medicul i-a recomandat artistului sa se odihneasca mult, pentru ca starea sa de sanatate se deteriorase grave in ultimele cateva luni.

Artistul a suferit o interventie chirurgicala de montare a unui cip cardiac defibrilator al carui rol este acela de a regla bataile inimii. Ulterior, muzicianul a suferit un hematom si a fost nevoit sa anuleze doua concerte din turneul european.

Totul a inceput cu o cazatura pe care a suferit-o Lemmy acum o saptamana, cand s-a lovit rau la sold. Apoi o alarma s-a declansat la Hotelul Kensington unde locuia si a trebuit sa urce 8 etaje in toiul noptii. Acest lucru i-a agravat rana de la sold„, a explicat Mikey Dee pentru o publicatie suedeza.

Trebuie sa-si dreneze corpul de fluide iar acest lucru nu se intampla prea repede. Daca sta prea mult in pat poate face pneumonie. Cand nu te poti misca asa cum trebuie, vor aparea si alte probleme. Este devastat. Il afecteaza mai mult decat pe oricine altcineva. Este ca si cum i-ai taia mainile unui pianist. E vorba, totusi, despre viata lui!„, a declarat tobosarul.

Sunt ingrijorat pentru ca Lemmy nu se simte bine. Dar starea lui se imbunatateste, desi ii ia mai mult timp sa se repare. Acum ca doctorii au hotarat ca nu este indicat ca el sa iasa din casa, va trebui sa se resemneze„, a continuat muzicianul.

Acesta a explicat ca, din pacate, formatia va anula intreg turneul deoarece este prea costisitor sa anulezi concert dupa concert.

Nu anulam turneul din cauza unei raceli. Ne-am gandit mult la asta, dar Lemmy a trecut prin prea multe. Trebuie sa pui sanatatea pe primul loc!„, a adaugat artistul.

Ii uram lui Lemmy insanatosire grabnica si speram sa revina curand pe scena.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*