Nicu Covaci susține evenimentul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă! (video)

Nicu Covaci

Cunoscutul fondator al trupei PHOENIX, Nicu Covaci, se alătură evenimentului caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă și sprijină victimele din Colectiv care încă mai au nevoie de ajutor!

#Colectiv – Nouă ne pasă va avea loc în data de 30 octombrie 2016 la Arenele Romane din București, la un an de la tragedia care a răpit 64 de oameni frumoși de lângă noi. Astfel, pe lângă trupe cunoscute precum HOLOGRAF, VAMA, ANTRACT, UP TO ELEVEN, 9.7 RICHTER, Nicu Covaci susține, la rândul său, evenimentul caritabil și transmite tuturor un mesaj:

Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi direcționați, prin intermediul Crucea Roșie, către victimele care încă mai au nevoie de tratamente.

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului.

Eveniment organizat de Asociația Promusic Events, alături de o parte din răniții din Colectiv.

Event: Colectiv – Nouă ne pasă! (eveniment caritabil)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*