O noua etapa a Trofeului „Club A” cu Black Vibration, Proiectul Tivodar si Simbolic

561 vizualizări
Marti, 13 mai, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a concursului Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor evolua trupele Black Vibration, Proiectul Tivodar si Simbolic. Intrarea este libera.
Black Vibration a inceput sa cante abia din februarie anul acesta. Formatia reuneste atat studenti la Conservator, cat si elevi ai Colegiului National de Muzica „George Enescu”. Repertoriul Black Vibration include deja piese originale, carora li se adauga cover-uri dupa Bon Jovi sau Jet.
Componenta Black Vibration:
Tomy – voce
Florin – chitara solo
Ana – chitara ritmica
Toma – bas
Iulia – tobe
Viorel – keyboards
Proiectul Tivodar a luat fiinta in octombrie 2009, la initiativa a doi tineri artisti folk, Stefan Tivodar si Alex Nichita. Cateva luni mai tarziu duo-ul castiga Premiul Special al Juriului la festivalul concurs de muzica folk „Om Bun”. Au urmat o multime de alte distinctii la festivaluri de gen din tara. Componenta grupului avea sa se extinda semnificativ, ajungand in momentul de fata la formula de septet. Proiectul Tivodar a asimilat numeroase influente din alte zone muzicale, cum ar fi rock-ul progresiv, blues-ul sau jazz-ul. In prezent se lucreaza la imprimarea albumului de debut.
Componenta Proiectul Tivodar:
Stefan Tivodar – voce, chitara ritmica, muzicute
Alex Nichita – vioara, chitara solo
Ioana Purcarea – voce
Daniela Curcan – vioara
Alex Cismaru – chitara ritmica, chitara solo
Mihai Movileanu – bas
Alex Neagu – tobe, percutie
Simbolic provine din Campulung Muscel si canta din anul 2009. Stilul abordat este heavy metal cu influente blues. Pana in prezent trupa a concertat in mai multe orase din tara, inclusiv in Bucuresti, Pitesti, Cluj, Sibiu sau Targu Jiu.
Componenta Simbolic:
Horia Rusu – chitara, voce
Tiberiu Marinica – chitara
Dionisie Dinitoiu – bas
Gratiela Butnariu – tobe, voce
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Bridges 882 puncte
2. Agora 823 pct.
3. Just Another Lie 819 pct.
4. Ask The Fools 810 pct.
5. 9.7 Richter 772 pct.
6-7. OpenMind 765 pct.
6-7. Ride On Band 765 pct.
8. Sketch 754 pct.
9. Ten Times Treason 718 pct.
10. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
Pentru mai multe detalii:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*