Ozzy Osbourne amana intregul turneu european alaturi de Judas Priest

Ozzy Osbourne
524 vizualizări

Luni, 28 ianuarie, a fost anunțat faptul că Ozzy Osbourne a fost forțat să amâne primele patru zile ale turneului său european din cauza gripei de care suferă. Acum, pe măsură ce problemele de sănătate persistă, întregul turneu, alături de Judas Priest, a fost amânat.

Artistul a lansat următoarea declarație, subliniind starea sa actuală de sănătate:

Sunt complet devastat pentru că trebuie să amân turneul meu european. Se pare că, din octombrie, tot ceea ce ating se transformă în ceva rău. Mai întâi infecția la degetul mare și acum gripa și bronșita. Vreau să-mi cer scuze tuturor fanilor mei care au fost atât de loiali de-a lungul anilor, trupei mele, echipajului meu și formației Judas Priest pentru că v-am dezamăgit. Cu toate acestea, promit că turneul cu Judas Priest va fi dus la bun sfârșit. Este reprogramat chiar acum pentru a începe în septembrie. Din nou, îmi cer scuze tuturor. Doamne ajută. Vă iubesc pe toți, Ozzy.

Medicii se tem că infecția severă a căilor respiratorii superioare ar fi putut escalada la pneumonie, dacă Ozzy ar fi avansat cu turneul. Combinația dintre efortul fizic exercitat pe scenă și vremea în timpul iernii a forțat în cele din urmă sănătatea cântărețului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*