Porcupine Tree va lansa o carte tip biografie ce va cuprinde întreg istoricul trupei

561 vizualizări

Deși trupa britanică de progressive rock Porcupine Tree s-a retras temporar din muzică în 2013, ea revine, în sfârșit, cu noutăți pentru fani… doar că de altă natură. Undeva pe la finalul anului 2017, veți putea găsi pe piață o carte ce va cuprinde tot istoricul trupei, împreună cu multe alte povestiri interesante.

Biografia se va numi „Time Flies: The Story of Porcupine Tree” și va surprinde detalii mai puțin cunoscute de public și parcursul formației de-a lungul celor 17 ani de carieră muzicală. Veți putea citi amănunte despre începuturile Porcupine Tree, procesul lor de creație și povestea din spatele fiecărui album lansat de englezi până acum.

Cartea va fi scrisă de Rich Wilson, autorul „Lifting Shadows, the Unauthorized Biography of Dream Theater”, și va conține și interviuri cu foști membri Porcupine Tree și alți colaboratori sau prieteni ai trupei.

Publicația este programată să apară în două ediții: o versiune clasică hardcover de 300 de pagini și una cu autograf, ce va avea o carcasă specială semnată de autor și un bonus de două fotografii exclusive care nu au fost niciodată făcute publice de către artiști.

porcupine tree book cover


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*