RoadkillSoda lanseaza cel de-al doilea album, intitulat „Oven Sun”

397 vizualizări

Formatia de stoner rock RoadkillSoda se pregateste de lansarea celui de-al doilea material discografic intitulat „Oven Sun”.

Concertul de lansare va avea loc pe 27 aprilie in Panic! Club din Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00. RoadkillSoda pregatesc si cativa invitati speciali pentru show-ul lor iar numele acestora vor fi divulgate in curand.

Dupa concertul de la Bucuresti RoadkillSoda va porni intr-un turneu national care ii va duce prin cele mai importante orase din tara, unde fanii ii vor putea asculta live. Admiratorii genului “stoner” au putut deja sa isi faca o idee despre sound-ul noului album, piesele de pe „Oven Sun” fiind disponbile pe contul de Facebook si Youtube al formatiei.

Albumul „Oven Sun” reprezinta trairile insului, a individului trezit in pustietate, nevoit sa admire si sa accepte ambele stari, bune sau rele. De la miraje si oaze la arsura soarelui si desertul interminabil, albumul este o metafora a „trairii” din perspectiva RoadkillSoda. „Happy-end”, descris prin jale si deznadejde si situatii „nu tocmai roz” parcurse cu o „masca” de suras marsav, albumul rezuma cel mai bine expresia „F**k ‘em with a smile”.

Biletele pentru concertul de lansare vor putea fi achizitionate de la intrare.

RoadkillSoda este formata din:
Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) – voce;
Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51, ex-Luna Amara) – chitara;
Victor “Vava” Ferezan (Tep Zepi) – bass;
Alex “Para” Ghita (Mediocracy, Traum, Environments) – tobe.

Pagini oficiale:
Facebook: http://www.facebook.com/RoadKillSoda
Event Facebook: http://www.facebook.com/events/311410842319705/
Youtube: http://www.youtube.com/RoadkillSoda

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*