S-au anunțat primele formații participante la Rockstadt Extrem Fest 2022: Lamb Of God, Overkill, Kataklysm, Dirty Shirt, Cargo, etc.

Comunicat de presă:

Dragi prieteni,

Atunci cand esti condus de pasiune si dorinta de a construi ceva pentru o comunitate cum este Rockstadt, mesajele voastre de incurajare si raspunsul vostru la chemarile de a ne sustine sunt esentiale ca sa putem merge mai departe. Dar, cum de cele mai multe ori se intampla, pasiunea nu este suficienta – de aici si indemnurile noastre de a cumpara bilete.

Ambitia noastra este mult mai mare decat a avea niste trupe pe scena si credem ca am reusit sa dovedim acest lucru, festivalul crescand de la an la an ca si experienta per ansamblu.

Ambitia noastra este ca Rockstadt Extreme Fest sa isi ocupe locul cel putin pe harta festivalurilor europene de renume si sa ne mandrim ca avem asa ceva la noi in tara. Singuri nu am putut si nu vom putea.

Va multumim ca datorita voua s-au intamplat 7 editii de festival. O editie aniversara de 10 ani in 2022 ar fi fost o sarbatoare pentru noi toti insa vremurile ne-au impiedicat si ne-au obligat sa muncim si mai mult pentru anul viitor pentru a avea un festival peste orice editie de pana acum.

Va multumim pentru rabdarea de care ati dat dovada in tot acest timp asteptand raspunsuri care uneori au intarziat pentru ca nici noi nu le aveam. Biletele deja cumparate isi pierd valabilitatea dar se vor transforma in vouchere pe care le puteti folosi la achizitia noilor abonamente sau returnam contravaloarea acestora celor care nu pot ajunge.

Va multumim pentru sustinerea voastra si mesajele primite ca va pastrati biletele pentru editia din 2022.

Va multumim pentru ca putem conta pe intelegerea voastra ca biletele cumparate in 2019 pot sustine doar partial productia festivalului din 2022 la nivelul pe care noi il planuim.

Pentru noi va fi de mare ajutor sa va pastrati biletele pe care le aveti si sa cumparati doar diferenta. Va multumim mult daca alegeti sa faceti asta si sustineti festivalul.

Asa cum am promis, pentru cei care isi pastreaza bilete vom oferi la intrare un card care va fi alimentat din oficiu cu 30 lei, bani pe care ii veti putea cheltui la festival.

IMPORTANT: Festivalul se va desfasura pe parcursul a 5 zile si vom pune la vanzare, pentru inceput, un numar de 5000 de abonamente pentru a ne maximiza sansele sa poata avea loc avand ca reper restrictiile de pana acum. Daca situatia ne va permite, vom suplimenta numarul de abonamente si vom pune in vanzare si bilete pe zile.

Pretul abonamentelor este dat de numarul redus pe care il punem la vanzare, de productia grandioasa si de realitatile actuale.

Abonamentele se vor pune in vanzare in data de 11.10.2021 ora 10:00 (09:00 CET) la urmatoarele preturi:

1000 abonamente la pretul de 500 lei pana la 01.11.2021

1000 abonamente la pretul de 550 lei pana la 15.12.2021

1000 abonamente la pretul de 600 lei pana la 01.02.2022

1000 abonamente la pretul de 650 lei pana la 01.05.2022

1000 abonamente la pretul de 700 lei pana la 01.08.2022

Din 01.08 si pana la finalul festivalului, pretul abonamentelor va fi de 750 lei

Minorii sub 10 ani au intrarea libera dar trebuie insotiti de cel putin un parinte (sau tutore legal) cu bilet valid. Minorii intre 10 si 16 ani au acces la festival doar insotiti de cel putin un parinte (sau tutore legal) in baza biletelor valide.

In continuare va descriem procedura care se aplica biletelor deja cumparate:

1. Daca aveti bilete de HARTIE cumparate direct de la festival (valoare de 150, 190 sau 230 lei)

a. Intrati pe un link ce va fi anuntat

b. Identificati valoarea biletului pe care il aveti (150, 190 sau 230 lei)

c. Cumparati un nou bilet diferenta pana la pretul final din acel moment (ex. Daca aveti bilet de hartie de 150 lei iar pretul final este de 500 lei, mai cumparati un bilet de 350 lei)

d. Veti primi pe e-mail un COD QR de valoarea diferentei (350 lei in exemplul de mai sus) care insa nu va fi valid pentru intrarea la festival in aceasta etapa

e. Pastrati atat biletul de hartie cat si codul QR primit si veniti cu ambele la Club Rockstadt in Brasov sau la intrarea in festival

f. In baza biletului de hartie plus codul QR primit, noi va vom emite biletul final, valid pentru intrarea la festival

g. Pentru cine doreste, pe link-ul online se poate cumpara si un bilet DONATIE in valoare de 20 lei sau multiplu de 20 lei multumindu-va de pe acum pentru sustinere

2. Daca aveti bilete ELECTRONICE cumparate online:

a. Intrati pe un link ce va fi anuntat

b. Biletul va fi deja transformat automat intr-un voucher de aceeasi valoare primit pe e-mail

c. Identificati valoarea biletului pe care il aveati

d. Introduceti codul voucherului primit pe e-mail

e. Cumparati un nou bilet de valoarea diferentei de la biletul pe care il aveti pana la pretul final din acel moment (ex. Daca aveti bilet electronic de 400 lei iar pretul final este de 500 lei, introduceti codul voucherului primit si mai cumparati un bilet de 100 lei)

f. Veti primi pe e-mail biletul final care este valid pentru intrarea la festival

g. Pentru cine doreste, pe link-ul online se poate cumpara si un bilet DONATIE in valoare de 20 lei sau multiplu de 20 lei multumindu-va de pe acum pentru sustinere

Daca totusi vor exista persoane care, din motive obiective, nu pot sau nu mai doresc sa ajunga la festival si nu ofera biletele altor persoane doritoare, pot sa ne scrie pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro si sa ne solicite rambursarea sumei platite.

Pentru orice nelamurire referitoare la biletele pentru festival si procedura descrisa ne puteti scrie la info@rockstadtextremefest.ro

Va multumim si asteptam sa ne revedem liberi si veseli in 2022 la Rasnov.

Echipa Rockstadt Extreme Fest


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*