Sophie Lloyd și Matt Heafy lansează clipul piesei Fall Of Man

Matt Heafy And Sophie Lloyd
Matt Heafy And Sophie Lloyd

Chitarista britanică Sophie Lloyd a lansat videoclipul oficial pentru noul ei single Fall Of Man în colaborare cu Matthew K Heafy de la Trivium. Acesta este al doilea single de pe viitorul ei album de debut și a fost lansat pe 3 martie.

„Receptarea piesei până acum a fost uimitoare și sunt atât de încântată ca oamenii să vadă acest videoclip”, a spus Sophie despre clipul, care a fost filmat la sediul Trivium, The Hangar din Orlando, Florida. „Filmarea cu Matt a fost o experiență atât de grozavă. Fiind de multă vreme fan al trupei Trivium, a fost uimitor să văd centrul unde creează muzica și de unde fac streaming.” 

„Echipa noastră video, Kal Visuals, a făcut o treabă uimitoare experimentând cu camera care se rotește. Au reușit să surprindă sentimentul că lucrurile uneori scapă de sub control în viață, dar și că e o luptă de a nu lăsa aceste lucruri să tragă în jos”.

Sophie Lloyd este o artistă extraordinar de talentată și un  extraordinar compozitor”, a spus Matt. „Îmi amintesc că am văzut-o prima dată online pe Sophie cântând la chitară și am fost cu adevărat uimit – așa că fiind un fan al lui Sophie de câțiva ani, am fost onorat când am fost invitat să fac cu ea o piesă. Când am aflat că Trivium este una din trupele ei preferate de multă vreme, am fost încântat și recunoscător.”

Intitulat Imposter Syndrome, albumul de debut al lui Lloyd este așteptat mai târziu în acest an. Va fi lansat prin propria ei casă de discuri, Autumn Records. La înregistrarea acestui album, Sophie a colaborat cu câteva nume impresionante din lumea rock, printre care uluitorul producător Romesh Dodangoda (Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Motorhead).

„Toată muzica mea înainte a fost instrumentală, așa că aceasta este o versiune foarte specială pentru mine, deoarece include voce, iar unii dintre oamenii cu care am lucrat sunt oamenii pe care îi aveam pe postere pe peretele meu când eram copil, așa că se simte pasiunea” spune Sophie.

Lloyd este unul dintre cei mai prolifici chitaristi de pe World Wide Web, și redefinește conceptul de chitarist „în dormitor”. Compozitoare talentată și muziciană desăvârșită, Sophie a absolvit prestigiosul BIMM în 2018, cu o distincție de primă clasă în interpretarea muzicii populare, perfecționând talentul pe care l-a cultivat încă din copilărie. Ea are peste trei milioane de urmăritori pe canalele sociale. Cel mai recent, Sophie a putut fi văzută pe scenă în postura de chitarist pentru Machine Gun Kelly în recentul lor turneu mondial Mainstream Sellout, care a inclus spectacole sold out în locații legendare precum Madison Square Garden din New York și Wembley Arena din Londra.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*