The 69 Eyes dezvaluie coperta unui nou single misterios!

148 vizualizări

Formatia finlandeza de goth’n’roll THE 69 EYES a postat pe Facebook coperta noului single.

Acesta se numeste „Lost Without Love” si va face parte de pe o viitoare lansare discografica a trupetilor, intitulata „The Best Of Helsinki Vampires”. Materialul compilatie apare pe 1 noiembrie 2013.  

Ultimul album al grupului de „vampiri” muzicali a aparut in 2012 si s-a numit „X”, pentru ca era discul cu numarul 10 din cariera rockerilor.

Intre timp, Jussi 69, tobosarul formatiei, a primit prestigiosul rol de jurat la concursul de talente „Idols”din Finlanda. 

lostwithoutlive
 

El va alege concurentii cei mai talentati vocal si ii va ajuta sa evolueze.

Romanii au ocazia sa se intalneasca pentru prima data cu simpaticii, dar, in acelasi timp terifiantii Vampiri din Helsinki pe data de 26 octombrie 2013, la cel mai asteptat Festival metal al toamnei romanesti: Maximum Rock Festival.

Maximum-Rock-2013
 

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Printre formatiile anuntate pana in acest moment se numara: My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Atrocity, Leaves’ Eyes, White Walls, God, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Psycho Symphony, Abigail si Vespera

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Acum poti achizitioneaza bilete la concerte prin transfer bancar!!!

Bilete pentru o singura zi:

90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:

145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),

IMPORTANT: Primele bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet.

O lista cu primele persoane care participa la meet & greet poate fi consultata AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*