Tim Lambesis a fost elibarat din inchisoare

TIM LAMBESIS, solistul As I Lay Dying, si-a petrecut timpul in ultima luna in inchisoarea San Diego. El a fost arestat in data de 7 mai pentru tentativa de omor. Lambesis eventual a marturisit ca este nevinovat iar cautiunea sa a fost stabilita la suma de 3 milioane de dolari.

Potrivit ABC 10 News, solistul a parasit inchisoare San Diego in data de 30 mai la ora 6.34 dupa ce a platit suma de 2 milioane de dolari. Totusi, lui i s-au impus niste restrictii: Tim este nevoit sa poarte un GPS in permanenta pentru a se monitoriza locatia sa, ii este interzis orice contact cu sotia sa, Meggan Lambesis, si nu are voie sa paraseasca orasul San Diego. El este totodata obligat sa se intoarca in sala de judecata in data de 26 iunie.

Informatia a fost confirmata si de un operator al inchisorii din San Diego iar numele artistului a disparut de pe lista persoanelor in custodie.

Lambersis a fost luat in custodie la inceputul lunii mai in orasul Oceanside din California dupa ce a cerut ajutorul unui detectiv sub acopeire pentru a ii ucide sotia.

Se pare ca ucigasul platit pe care l-ar fi angajat muzicianul ar fi fost un agent sub acoperire. Autoritatile ar fi aflat despre intentiile cantaretului pe data de 2 mai 2013 si au inceput sa faca niste cercetari suplimentare.

Meggan Lambesis, fosta sotie a muzicianului, a depus actele de divort toamna trecuta. In ele, ea a citat ca motiv principal pentru separare: „diferentele ireconciliabile„. Femeia a declarat ca purtarea sotului ei se schimbase dramatic in ultima vreme iar ea era ingrijorata cu privire la capacitatea acestuia de a mai avea grija de cei 3 copii adoptati din Etiopia.

Anthony Salerno, avocatul apararii, a declarat ca, de fapt, muzicianului i s-a facut o inscenare urata din care face parte si cumnatul acestuia, adjunctul Serifului Politiei San Diego.

„Initial, Tim trebuia sa fie condamnat pentru tentativa de omor, o crima care are ca sentinta maxima inchisoarea pe viata. Cu toate acestea, am reusit sa reducem sentinta. Consider ca este vorba despre o inscenare pusa la cale de un om care este o „cartita” si un informator; o persoana responsabila cu crearea acestui scenariu si provocarea lui Tim”, a declarat Salerno.

Acesta a continuat prin a spune ca sotia lui Lambesis ar putea fi implicata intr-un plan mizerabil de defaimare a muzicianului.

„Fratele sotiei lui Tim este adjunctul Serifului la Departamentul de Politie din San Diego si cred ca prezenta lui acolo ar putea avea ceva de-a face cu toata aceasta situatie bizara. Este absurd sa credem ca functia acestui om in institutia care l-a luat in custodie pe Lambesis si a descoperit asa zisele planuri ale acestuia este doar o coincidenta”, a explicat Salerno.

Se pare ca Politia detine dovezi suplimentare prin care se confirma faptul ca Lambesis i-ar fi dat ucigasului platit o suma de bani, fotografii si adresa lui Meggan Lambesis, pentru ca aceasta sa fie ucisa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*