Trupa bucureșteană Artificial Perception a lansat un nou videoclip

Artificial Perception
Artificial Perception

Trupa bucureșteană de metalcore Artificial Perception a lansat un nou videoclip, alături de cel de-al treilea lor single, în anticiparea albumului de debut. Single-ul se numește A Path to Inferno și abordează tematica autodistrugerii umanității din lipsă de interes și preocupare pentru propria planetă.

Acest peisaj apocaliptic a fost ilustrat și în videoclip, care a fost realizat în colaborare cu Irina Raicu, doctor în inteligență artificială.  Artwork-ul a fost creat cu ajutorul unor algoritmi de machine learning.

Artificial Perception este o trupă bucureșteană fondată în anul 2020, ce urmărește un sound specific stilului metalcore, cu influențe de muzica electronică. Membrii fondatori provin din trupa Linear Disorder, care a activat pe scena underground încă din anul 2016. Trupa are până la momentul actual 3 single-uri lansate, făcând parte din albumul de debut, care este în lucru.

Tematica generală abordată este cea a unei lumi din viitor, distopice, conturând un peisaj în care călătoriile spațiale, supremația roboților și a inteligenței artificiale, precum și condiția omului ca ființă emoțională și parte a acestei lumi, sunt elementele esențiale.  Fiecare piesă abordează un capitol diferit din acest tablou.

Formația a debutat live la începutul anului 2022. A continuat cu o serie de concerte în București și Cluj, urmând a-și extinde activitatea live odată cu finalizarea albumului de debut. Până în prezent, tânara trupă a mai lansat două single-uri, Black Abyss și Light Years Away.

Artificial Perception înseamnă:

Mihai Măciucă – Voce

Mihail Georgescu – Chitară, voce

Liviu Miu – Chitară

Florin Anghelescu – Chitară bas

Matei Crăciunescu – Tobe

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*