Voivod pune la dispozitia fanilor o noua piesa

„Mechanical Mind”, o piesa nou-nouta a metalistilor canadieni de la VOIVOD este disponibila pentru streaming AICI. Melodia va fi lansata pe 8 octombrie sub forma de single digital si vinil de sapte inchi editie limitata cu un craniu gravat de bateristul Michel „Away” Langevin.
„Mechanical Mind” este extrasa de pe noul album Voivod, „Target Earth”, care va fi lansat pe 21 ianuarie 2013 prin compania formatiei, Iron Gang Factory, si Century Media.
Voivod a declarat: „Scopul nostru a fost de a gasi un partener pentru Iron Gang Factory care sa distribuie muzica Voivod lumii si suntem mandri sa spunem ca Century Media este compania perfecta care sa faca acest lucru la nivel global. Abia asteptam sa pornim in turneu si sa promovam „Target Earth”.
„Target Earth” a fost inregistrat in ianuarie in studioul Wild al lui Pierre Rémillard’s (Obliveon, Cryptopsy, Krisiun, Misery Index) intr-un mic orasel numit St-Zénon din Quebec, Canada. Urmasul lui „Infini” (2009) va contine primele cantece scrise de noul chitarist Daniel „Chewy” Mongrain (Martyr) ca urmare a trecerii in nefiinta a membrului original Denis „Piggy” D’Amour in 2005.
Tobosarul Voivod Michel „Away” Langevin a dezvaluit recent noul logo al trupei care va fi folosit pe urmatorul CD.

Mai multe poze de la sesiunile de inregistrari pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook.
Voivod inseamna:
Denis „Snake” Bélanger – Voce
Daniel „Chewy” Mongrain – Chitara
Jean-Yves „Blacky” Thériault – Bas
Michel „Away” Langevin – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*