Vrei trupa Rezident Ex in orasul tau?

In semn de recunoastere pentru publicul consumator de muzica rock din tara si pentru a sustine miscarea, artistii de la REZIDENT EX isi propun sa promoveze talentele din Romania si au hotarat sa invite una, doua sau poate chiar trei formatii din orasele respective pentru a concerta in aceeasi seara cu ei.

Pot participa si solisti (chitara, voce, tobe, bass) care vor interpreta impreuna cu Matthias, Kempes, Tavi, Christi si Vali piese din repertoriul Rezident Ex.

ROMANIA LIVE ROCK se va numi CD-ul care va cuprinde cele mai reusite compozitii din recitalurile invitatilor si piese Rezident Ex, o platforma de promovare deschisa tuturor celor care doresc sa participe.

Pentru selectie ii rugam sa se inscrie pe adresa http://www.infomusic.ro/rezidentex/ pe care pot trimite/uploada o piesa compozitie proprie sau, in cazul solistilor, o inregistrare audio sau video cu o piesa de pe albumul ALPHA.

Pentru selectie am apelat la un juriu de exceptie, care nu mai are nevoie de nici o prezentare: Ionut Paraschiv (Info Music), Lenti Chiriac (Radio Romania), Christi Hrubaru (Rock FM), Nelu Brindusan (Maximum Rock), Alex Revenco (Jurnalul National).

Super grupul Rezident Ex isi anunta revenirea in tara in aceasta toamna pentru un turneu de 10 orase. Iata ca deja turneul se contureaza si cele mai multe solicitari au venit pana acum din Bucuresti, Timisoara, Arad, Iasi, Buzau, Constanta, Sibiu, Cluj, Brasov, Targu Mures si actiunea continua. Solicitarile pot fi trimise in continuare pe adresa rezidentex@gmail.com: VREAU REZIDENT EX IN ORASUL MEU.

24 octombrie – Targu Mures, Jazz & Blues Club
25 octombrie – Arad, Club Grand Boulevard
26 octombrie – Timisoara, Casa Tineretului
29 octombrie – Sibiu, Oldies Pub
30 octombrie – Craiova, Club Play
1 noiembrie – Iasi, Underground Pub
2 noiembrie – Buzau, Club No Limit
7 noiembrie – Bucuresti, Silver Church
8 noiembrie – Constanta, Club Phoenix
9 noiembrie – Brasov, Club Rockstadt

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*