White Walls va susține ultimul concert până la lansarea noului album în Rock Halle din Constanța

804 vizualizări

După ce la sfârșitul lui noiembrie au susținut un show de excepție în București, băieții de la WHITE WALLS se întorc în decembrie în fața publicului constănțean, pentru a pune capăt unui an plin de evenimente așa cum știu ei cel mai bine – să cânte și să  încânte publicul.

Concertul va avea loc în data de 30 decembrie, la Rock Halle din Constanța, și va fi, de asemenea, ultimul concert pe care White Walls îl va susține în România înainte de lansarea noului album.

Alături White Walls, pe scenă va mai urca formația C.O.D. și, de asemenea, din dorința de a susține scena locală, trupa va mai invita și alte trupe locale, care vor fi anunțate în perioada următoare.

Biletele pot fi achiziționate în avans online, pe www.AmBilet.ro, la prețul de 20 lei. La intrarea în club, în seara evenimentului, prețul biletului va fi de 30 lei.

COD este o trupă stabilită în București ce aduce pe scena românească un sound original cu influențe de un amestec fin al stilurilor, precum southern și stoner rock, cu urme de senzatie grunge..
Formata in Târgoviște în anul 2003, trupa a trecut prin diferite schimbări atât din punct de vedere al membrilor săi, cât și din punct de vedere al stilului abordat (pornind de la heavy metal și hard rock). Aceste călătorii au definitivat stilul pe care îl reprezintă C.O.D. în prezent. De curând, trupa a lansat albumul „Came Out Damned”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*