Autopsy anunță noul album Ashes, Organs, Blood And Crypts

După ce-au lansat Morbidity Triumphant, veteranii death metal Autopsy revin cu următorul capitol discografic, sub forma macabrului album Ashes, Organs, Blood And Crypts. La doar un an de la cea mai recentă lansare, trupa americană anunță următorul material, LP-ul Ashes, Organs, Blood And Crypts.

Artwork-ul este semnat de Wes Benscoter (Bloodbath, Slayer). Albumul a fost înregistrat de Scott Evans și Greg Wilkinson la Sharkbite Studios și Earhammer Studios, a fost mixat de Greg Wilkinson și masterizat de Ken Lee.

Ashes, Organs, Blood And Crypts va fi disponibil în următoarele formate: LP ediție limitată roșu și galben, disponibile exclusiv prin magazinele Peaceville și LP portocaliu (Crypts), LP ( Ashes), CD și digital.

Ashes, Organs, Blood And Crypts track listing:
01. Rabid Funeral
02. Throatsaw
03. No Mortal Left Alive
04. Well Of Entrails
05. Ashes, Organs, Blood And Crypts
06. Bones To The Wolves
07. Marrow Fiend
08. Toxic Death Fuk
09. Lobotomising Gods
10. Death Is The Answer
11. Coagulation

Autopsy va participa în 2024 la Candelabrum Fest din Mexic, Mass Destruction și Hell Is For Heroes, dar, cel mai probabil vor organiza și un turneu de lansare și promovare a viitorului material discografic.

Una dintre cele mai longevive trupe death metal ce-și continuă cu succes activitatea, sursă de inspirație pentru generații întregi de fani ai muzicii metal din întreaga lume, Autopsy s-a format în 1987 și a lansat patru albume cu Peaceville Records: Severed Survival din 1989, Mental Funeral din 1991, Acts Of The Unspeakable din 1992 și Shitfun din 1995 – înainte de a se desființa în 1995.  Autopsy a revenit oficial după o pauză de cincisprezece ani cu EP-ul din 2010 The Tomb Within, urmat îndeaproape de cel de-al cincilea album de studio, Macabre Eternal din 2011. Au urmat două EP-uri și încă trei albume de studio, dintre care cel mai recent este Morbidity Triumphant, din 2022.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*