Club Control sarbatoreste 6 ani prin 5 zile de concerte!

157 vizualizări

Au trecut 6 ani de cand, pe 19 septembrie 2008, Control-ul isi deschidea pentru prima data portile, cu un concert in care debuta o trupa numita Mono Jacks, alaturi de pionierii primului val indie rock autohton, The Amsterdams.

Control-ul si-a respectat pariul initial, acela de a prezenta publicului romanesc atat trupe tinere  de pe scena actuala internationala, cat si nume de legenda, inovatoare, care si-au adus contributia la istoria muzicii moderne.

Sarbatorim cei 6 ani de Control, evident, tot printr-o serie de concerte, 5 zile la rand, de marti pana sambata!

Marti incepem cu premiantii noului val alternativ bucurestean, Temple Invisible si Harlequin Jack, miercuri continuam cu supergrupul berlinez AUTOMAT, care cuprinde membrii Einsturzende Neubauten, Project Pitchfork sau Phillip Boa, joi il veti vedea in premiera pe legendarul Genesis P’Orridge, frontmanul grupului industrial Thobbing Gristle, cu a treia incarnare a proiectului audio-video Psychic TV. Vineri suntem obligati sa recunoastem evolutia spectaculoasa a Clujului pe scena alternativa a ultimilor ani, prin concertele Lights Out, Kaleidonescu si Baba Dochia si inchidem seria sambata cu Moebius si Toulouse Lautrec, doua nume cu o valoare deja confirmata.

ABONAMENTUL pentru toate cele 5 zile de concerte costa 65 de lei si se va gasi la club incepand din seara asta.

Event Facebook

Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

Un mix cu toate trupele care vor canta la aniversare:

http://www.mixcloud.com/controlclub/control-6-years-anniversary-preview/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*