Concertele din acest final de săptămână în clubul Flying Circus din Cluj-Napoca

1.402 vizualizări

În acest final de săptămână, în clubul Flying Circus din Cluj-Napoca, au loc două evenimente importante, pe care vi le prezentăm pe scurt mai jos, alături de informațiile legate de prețul biletelor și organizatorii concertelor.

Primul eveniment va avea loc mâine, 24 noiembrie 2017, și va fi organizat de către cei de la Rock pe pâine. Legat de acest concert, aflăm din descriere că acesta face parte dintr-o serie de aniversări: „Călătoria Rock pe pâine a început acum patru ani. Ne-am bucurat împreună de o explorare în masă a miezului nebuloasei psihedelice, a monumentalului riff deșertic și a ecourilor post-explozie. Cluj, experiența se intensifică vineri, 24 noiembrie, în Flying Circus, alături de ghizii interdimensionali Positive John, Nouă Ani Lumină și Pinholes! Avem locuri confortabile în ataș, iar invitațiile la aniversare au fost deja expediate către fiecare dintre voi. S-ar putea să fie și tortuleț. Și nu uitați de palaneț. No, hai!” 

Biletele vor costa 20 de lei și vor fi găsite la intrare. Mai multe detalii legate de show-ul de vineri pot fi găsite AICI.

Fotografia postată de Rock pe pâine.

Al doilea eveniment din repertoriu va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie 2017, și este organizat de către cei de la Cluj Napoca Rock n’ Roll. Acesta va consta din unirea a trei formații de post-rock și electronic din două continente. Este vorba de trupele Midas Fall din Marea Britanie, Black Water din România și raised by swans din Canada.

Biletele vor costa 20 de lei și pot fi cumpărate online la acest preț, iar la intrare vor costa 25 de lei. Mai multe detalii legate de respectivul eveniment pot fi găsite AICI.

Fotografia postată de Cluj Napoca Rock n' Roll.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*