Conflict in Motley Crue? Membrii trupei se contrazic din nou cu privire la turneul de adio

Membrii MOTLEY CRUE nu se pot intelege cu privire la motivele pentru care formatia se gandeste la un turneu de adio.

Dupa ce Vince Neil, solistul, si Tommy Lee, tobosarul, au declarat la interval de cateva luni ca starea de sanatate a chitaristului Mick Mars este unul din principalele motive ale „pensionarii” formatiei, Mars insusi a iesit la rampa pentru a nega afirmatiile colegilor sai.

Mars a fost diagnosticat cu spondilita anchilozanta la varsta de 17 ani. Boala incurabila a muzicianului ii sudeaza acestuia vertebrele, ceea ce, in timp, duce la rigiditatea completa a coloanei.

Din cauza acestei afectiuni, muzicianul are dureri foarte mari si nu se poate misca asa cum ar trebui. Acum o saptamana, tobosarul Tommy Lee a declarat ca starea precara de sanatate a lui Mars este un factor important in decizia Motley Crue de a parasi scena.

Cu toate acestea, Mick Mars a postat pe Twitter urmatorul mesaj:

„Din nou, orice zvon referitor la un turneu de adio cauzat de starea mrea proasta de sanatate este o prostie. Sunt bine. Boala nu m-a impiedicat niciodata sa plec in turneu”.

Sa fie acesta adevarul sau avem de-a face cu un caz de negare? Oricum ar fi, ii uram multa sanatate lui Mick si speram ca Motley Crue sa mai urce inca mult si bine pe scena.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*