Corey Taylor (Slipknot): „I-as bate mar pe cei care folosesc selfie-sticks”

236 vizualizări

Corey Taylor, frontman-ul formatiei SLIPKNOT, si-a exprimat dispretul fata de fanii care utilizeaza selfie-sticks la concerte si festivaluri.

Foarte multi organizatori au interzis accesul cu asemenea obiecte la concerte. Festivalurile Coachella, Lollapalooza, precum si locatii din Anglia ca O2 Academy Brixton, SSE Wembley Arena si altele, au decis ca participantii la show-uri nu au voie sa intre la spectacol cu selfie-sticks.

Daca organizatorii se tem ca aceste obiecte ar putea fi folosite in scopuri necorespunzatoare de fani – ca arme, de exemplu – artistii au alte motive pentru care urasc selfie-stick-urile. Corey Taylor de la Slipknot explica:

„Doamne fereste! Selfie-stick? Lua-le-ar naiba! De cate ori vad unul, gandesc in sinea mea: serios?! Exista o intreaga industrie care face sute de mii de dolari in fiecare zi ca voi sa va faceti poze uriase cu fetele voastre de prosti! Este o inventie tampita. Ce naiba e cu noi? Cel mai tare ma enerveaza rahaturile astea cu care ne pacalesc ca sa ne ia banii. Daca gasesc o persoana cu un selfie-stick, iau o bata de baseball sau de cricket, si o bat de-i sar capacele! Apoi as merge la inchisoare si nici macar nu mi-ar parea rau. Politaiule, pune-mi catusele, nici nu incerc sa fug. Aceea este duba? OK, urc singur doar du-ma dracului departe de aici!”, a explicat, cu pasiune Corey Taylor.

De curand, artistul a avut cateva declaratii vehemente de facut cu privire la Tidal, Apple Music si Spotify, serviciile de streaming.

„Nu ne-au abordat pentru ca nu pot folosi muzica noastra ca sa vanda chestii. Din partea mea, e foarte bine. Nu-mi pasa nici cat negru sub unghie. Hai sa fim Taylor Shit si One Erection ca sa le vindem sucurile carbogazoase si chilotii comestibili. Nu ma intereseaza porcariile astea. In clipa in care voi incepe sa compun muzica pentru a-i vinde cuiva bocanci, s-a terminat. Am incheiat-o!”, a continuat Taylor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*