Deadeye Dick si Breathelast nu mai participa la Bucharest Metal X Nights

Formatiile DEADEYE DICK si BREATHELAST au anuntat ca nu vor mai participat la evenimentul „Bucharest Metal Nights”, care va avea loc pe data de 30 martie 2013, in Club Fire.

Cele doua trupe au declarat ca de vina pentru refuzul lor de a lua parte la eveniment este organizatorul (Metalhead.ro si Mighty Owl Production), care nu a respectat conditiile initiale stabilite. Potrivit spuselor formatiilor, aranjamentele s-au tot schimbat, ceea ce face imposibila participarea Deadeye Dick si Breathelast la „Bucharest Metal Nights”.

Iata ce au postat cele doua trupe pe conturile lor oficiale de Facebook:

Deadeye Dick:

„Trupele Deadeye Dick Official şi Breathelast nu mai participă la concertul anunţat pe 30 martie deoarece condiţiile iniţiale stabilite cu organizatorul s-au tot schimbat pe parcurs şi nu putem să luăm în considerare schimbarile impuse. Acest anunţ este în egală măsură susţinut de către cele două trupe şi este afişat public pentru a anunţa lumea interesată direct de aceste trupe, că nu mai suntem o parte integrantă la evenimentul cu pricina.”

Breathelast:

„Trupele Deadeye Dick Official şi Breathelast. nu mai participă la concertul anunţat pe 30 martie deoarece condiţiile iniţiale stabilite cu organizatorul s-au tot schimbat pe parcurs şi nu putem să luăm în considerare schimbarile impuse. Acest anunţ este în egală măsură susţinut de către cele două trupe şi este afişat public pentru a anunţa lumea interesată direct de aceste trupe, că nu mai suntem o parte integrantă la evenimentul cu pricina.

AMIN”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*