Enervat de telefoanele din timpul concertelor? Și Corey Taylor e la fel! (video)

337 vizualizări

Telefoanele mobile pot fi enervante atunci când ești la un concert, deranjante atât pentru cei de lângă tine, dar mai ales pentru cei care cântă pe scenă. Unde mai pui că ruinează și întreaga experiență pe care în loc să o trăiești pe moment, o pierzi stând cu ochii într-un display luminos.

Asta i s-a întâmplat unui fan SLIPKNOT pe care Corey Taylor, solistul trupei, l-a surprins în primul rând în timp ce scria mesaje și i-a aruncat telefonul din mână. Păi dar nu este oare acesta un gest de lipsă de respect față de cei care concertează pe scenă? 

Gestul cântărețului a fost explicat mai târziu de către acesta pe Twitter, unde a scris: „Dacă vrei să dai mesaje, stai acasă”. În momentul în care o fană a comentat spunând că în timpul concertelor dă mesaje pentru a verifica ce face fiica sa, el i-a răspuns: „În regulă, însă ar trebui să faci asta în pauza dintre melodii. Nu-i așa că am dreptate?”

Tot pe acest subiect, Corey Taylor a dat o declarație celor de la radio WRIF, explicând:

„Sunt atâția oameni care au fețele efectiv lipite de telefonele lor și nu sunt atenți deloc, râd de ei și îi arăt de fiecare dată când se plimbă pe stradă, și sunt crud-  Adică, chiar sunt crud. E insuportabil, sunt atâtea de accentuat la ei, chiar întreb oamenii: Ai văzut asta? Iubesc să fac asta. E chiar amuzant.”

Întrebat dacă  oamenii stau pe telefoane la concertele lor, acesta a răspuns: „Îi mai văd din când în când. Oamenii însă nu fac asta prea mult în timpul show-urilor noastre, și dacă o fac, se întâmplă undeva mai în spate pentru că arunc cu apă în ei imdeiat ce îi văd că-și aruncă ochii în telefoane să stea pe Twitter sau orice altceva”

Concluzia? A sta pe telefon în timpul concertelor este o pierdere de timp. Verificați-vă telefoanele înainte de începerea show-ului și bucurați-vă mai bine de moment!

info via www.blabbermouth.net

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*