Mercyful Fate va lansa două piese noi înainte de noul album

Mercyful Fate band nov 2022
Mercyful Fate band nov 2022

Brian Slagel, fondatorul și CEO-ul Metal Blade Records, a declarat ca Mercyful Fate va lansa două piese noi înainte de a scoate noul album. „Deci, iată planurile. Sunt două melodii noi, dintre care pe una o știți. Au interpretat-o în concertele live de anul acesta. Trebuia să iasă înainte de toate acestea, dar totul a întârziat. Așa că primul lucru, de îndată ce acest turneu se va termina, vor termina acea melodie. Este în mare parte înregistrată și o vom termina și va apărea pe Internet. Au o altă melodie pe care au scris-o și care va apărea, deci vor fi două piese Mercyful Fate.” 

Trupa și-a început turneul ca headliner în America de Nord luna trecută. La aceste spectacole, la bass este Becky Baldwin, o muziciană britanică. Ea îl înlocuiește pe basistul titular, Joey Vera. Acesta nu poate face drumul din cauza unui conflict de programare cu trupa sa de lungă durată Armored Saint.

În 2019, Vera l-a înlocuit pe Timi Hansen, pentru festivalurile europene din 2020, din cauza diagnosticului de cancer al lui Hansen. Hansen a murit în noiembrie 2019. Turneul nord-american al formației Mercyful Fate, împreuna cu Kreator și Midnight, se va încheia pe 16 noiembrie. 

Lineup-ul actual al trupei este King Diamond la voce, Hank Shermann și Mike Wead la chitară, Bjarne T. Holm la tobe și Joey Vera la bas.

King a vorbit și despre planurile pentru muzică nouă, inclusiv despre The Jackl Of Salzburg. Această piesă a fost interpretată ​​la toate spectacolele lor recente. Piesa va apărea pe viitorul album de studio Mercyful Fate, care va fi lansat în 2023 prin Metal Blade. Este inspirată de o vânătoare de vrăjitoare, procesele Zauberjackl din Salzburg, Austria (1675-90). 139 de persoane au fost executate — 39 de copii, 53 de adolescenți și tineri — în calitate de adepți ai Vrăjitorului Jackl însă acesta nu a fost găsit niciodată.

„Scriem pentru a lansa un album complet”, a spus King. „Scriem și pentru un album complet King Diamond în același timp.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*