Sacred Reich va înregistra un nou album în 2023

Sacred Reich- band,feb 2019
Sacred Reich- band,feb 2019

Într-un interviu cu Overdrive din Irlanda, solistul Sacred Reich, Phil Rind, a fost întrebat dacă trupa a început să lucreze la continuarea albumului Awakening, din 2019. El a răspuns: „Avem vreo nouă piese noi în lucru și ne-am gândit să rezervăm un studio pentru a înregistra. Dar lucrurile n-au mers așa. Suntem încântați să terminăm turneul european cu Sepultura… Apoi presupun că în 2023 ne vom întoarce în studio și vom începe să înregistrăm un nou album”.

Rind a continuat spunând că materialul care a fost scris până acum pentru viitorul LP Sacred Reich nu este încă gata pentru a fi interpretat live. „În acest moment, sunt doar demonstrații și idei”, a explicat el. „Este mult prea devreme pentru a lăsa pe cineva să le audă, mai ales în acest turneu. Trebuie să lucrăm mult la ele înainte de a ajunge la acel punct.” Phil a vorbit și despre răspunsul covârșitor de pozitiv la Awakening, care a marcat primul LP Sacred Reich în 23 de ani.

„Este interesant să fii într-o trupă, să cânți seară de seară chestii vechi. Este în regulă, dar a fi capabil să aduci material nou care se încadrează frumos alături de melodiile vechi… Ei bine, asta ne-a dat cu adevărat o doză de adrenalină.” el a spus. „De atunci, am devenit mai mult o trupă cu gândire în perspectivă. Avem lucruri noi de cântat și, pe măsură ce turneul a crescut, a fost cu adevărat fascinant să vezi cum muzica crește cu publicul seară de seară. Asta a fost în 2019, când am ieșit cap de afiș pentru o grămadă de spectacole din Marea Britanie/Europa. A fost o nebunie să văd că noul nostru material a făcut acea legătură cu oamenii. Nu am experimentat acel sentiment în decenii înainte de acel turneu. Întregul turneu ne-a schimbat cu adevărat concentrarea ca trupă.”

Awakening a fost lansat în august 2019 prin Metal Blade Records. LP-ul a fost produs de Arthur Rizk, care a lucrat anterior cu Cavalera Conspiracy, Power Trip și Code Orange. Albumul a marcat prima lansare Sacred Reich de la revenirea bateristului Dave McClain.

Awakening a fost descris într-un comunicat de presă ca „o colecție atemporală compusă din thrash zdrobitor, groove zdrobitoare, solo-uri ucigașe și versuri conștiente din punct de vedere social care demonstrează o înțelegere adevărată a tot ceea ce contează cel mai mult în lumea de astăzi”. Awakening a fost conceput de John Aquilino și a fost masterizat de Maor Appelbaum.

În 2019, chitaristul și membrul fondator Jason Rainey a părăsit trupa din „motive de sănătate” și a fost înlocuit de Joey Radziwill. Rainey a murit în martie 2020 din cauza unui atac de cord.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*