The Rock Out debutează cu single-ul „What a Woman”

The Rock Out

Comunicat de presă:

Luni, 20 ianuarie 2020, Trupa THE ROCK OUT, a lansat primul single, „What a Woman”, piesă ce dă și numele albumului rock n’ roll de debut, care urmează a fi lansat în cursul anului 2020. 

Piesa „What a Woman” vorbește despre o brunetă focoasă care reușește să cucerească și să amețească inima unui băiat naiv, stârnind intrigi într-un bar. Muzica este compusă de Daniel Ignat (solist) împreună cu Adrian Popescu (chitară ritm), în timp ce versurile sunt creația lui Daniel în întregime. Producția piesei este semnată de George Nemeznic (Virtual Art Studio), iar masterul de Cristian Varga (Master Vargas Studio, New York). Piesa este însoțită de videoclipul oficial, în regia canadianului Blair Deutsch.

<<”What a Woman” spune povestea uitată a rock n’ roll-ului, despre libertatea de a trăi oricum ne place și de a iubi pe cine vrem. „>>, povestește Daniel Ignat, solist în cadrul trupei.

The Rock Out se încadrează în galeria trupelor noi de rock n’ roll, propunându-și să aducă un suflu nou aromelor deja cunoscute de împătimiții genului. Muzica lor vorbește în principal despre bucuria de a trăi liber, despre relaxarea de a fi exact așa cum ești, despre bucuria lucrurilor simple. Fără sentimente complicate. Doar libertate.

Componența trupei:
Daniel Ignat – Voce
Andrey Baydin – Chitară solo
Adrian Popescu – Chitară ritm
Dany Serrano – Bass
Invitat special – Mike Terrana (tobe)

Daniel Ignat,  Dany Serrano, Andrey Baydin si Adrian Popescu sunt cunoscuți de peste 7 ani pe scenele din România, pentru activitatea lor în cadrul trupei THE ROCK, trupă tribut AC/DC.

The Rock Out
The Rock Out este o trupă de rock n’ roll, proaspăt lansată în 2020, cu single-ul de debut „What a Woman”. Muzica lor acoperă o varietate de subiecte, de la binecunoscutele iubiri spumoase tipice genului, la probleme mai serioase de identitate personală și regăsire de sine. Trupa s-a constituit organic, în urma activității membrilor în cadrul trupei THE ROCK, trupă tribut AC/DC. Sound-ul The Rock Out este caracterizat de influențe de blues-rock, punk, un praf de grunge și un fundament teribil de solid de AC/DC.

Facebook: https://www.facebook.com/therockoutofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/therockout_official/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-YHO8dqpcVzzqQqbl9hrtw


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*