Toboșarul Exodus, Tom Hunting, lansează clipul piesei Jungle Love

Tom Hunting
Tom Hunting

Legendarul toboșar thrash Tom Hunting (Exodus) a lansat videoclipul piesei Jungle Love. Este cover-ul clasicului Morris Day And The Time din filmul Purple Rain. Darryl „DMC” McDaniels a scris de fapt versurile originale pentru partea lui.  Dan Lorenzo (Hades, Non-Fiction) a venit cu părțile de chitară potrivite pentru vocea lui DMC.

Jungle Love este preluat de pe primul EP solo al lui Hunting, Hunting Party, care conține cover-uri ale unora dintre melodiile sale preferate. Trupa îi include pe chitaristul C. Will Harden și bateristul Gator McKlusky.

Jack Gibson (Exodus) colaborează la East Bound And Down, după melodia clasică a lui Jerry Reed. Dragostea lui Jack pentru Smokey And The Bandit a ajutat să aducă un ton autentic acestui remake heavy. Lorenzo cântă la bas pe clasicul lui Stevie Wonder You Haven’t Done Nothin’. Plus părțile de chitară din Jungle Love.

Jonny Rod (Return To Darkness) interpretează solo-ul criminal pentru East Bound and Down, rămânând fidel clasicului. De asemenea, cântă bas pentru Jungle Love și Boys Are Back In Town, din filmul 48 Hrs. James Arthur (Wheelhouse Junction) închide albumul cu tributul său vocal la East Bound And Down.

Tom Hunting a lucrat îndeaproape cu bateristul Gator McKlusky, care a produs și a conceput albumul.

Videoclipul pentru Boys Are Back In Town, cu Chuck Billy (Testament) și Steve „Zetro” Souza (Exodus) la voce a fost creat de Craig Cefola.

Hunting Party EP track listing:
01. You Haven’t Done Nothin’
02. Boys Are Back In Town
03. Jungle Love
04. East Bound And Down

Hunting a suferit o gastrectomie totală cu succes în iulie 2021, în lupta sa cu carcinomul cu celulelor scuamoase (SCC) ale stomacului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*