Beavis & Butt-Head: creatorul serialului are „niște idei” noi pentru duo-ul nostru preferat

666 vizualizări

Îi mai țineți minte pe Beavis și Butt-Head? Copiii ăia doi din desene animate – pentru adulți, evident – care la prima vedere ți se par urâți, dar până la urmă te obișnuiești cu fețele lor și stilul animației per total. Dacă nu știți despre cine e vorba, sigur ați văzut pe net poze cu doi băieți urâței, unul șaten și unul blond, cu tricouri AC/DC și Metallica. Gata, acum trebuie să-i știți.

Creatorul seriei, Mike Judge, care momentan lucrează la serialul Silicon Valley (HBO), a dezvăluit într-un interviu cu Slash Film că cei de la Paramount încă sunt interesați de material după succesul filmului Beavis and Butt-Head Do America lansat în 1996, pe care Mike nu doar l-a scris, ci l-a și regizat.

Judge spune: Am niște idei. Cred că ar trebui să fie ceva relevant pentru ziua de azi și cred că am găsit acel ceva.

Beavis & Butt-Head a rulat pe MTV între anii 1993 și 1997, cu o revenire în 2011. Pentru necunoscători, Beavis și Butt-Head erau doi puști care nu se pricepeau la mai nimic și nu făceau prea multe, dar le plăcea muzica heavy metal extrem de mult, iar tot ce considerau ei cool avea legătură cu metalul, violența, sexul și orice lucru macabru. Când n-aveau chef de școală pur și simplu chiuleau, erau destul de prostovani și făceau tot felul de prostii.

Sitcom-ul animat Beavis & Butt-Head a fost și este extrem de popular în comunitatea metal, pe lângă seriale ca Metalocalypse și chiar Daria, mulțumită internetului și oamenilor care cumva au făcut rost de episoade și le-au uploadat pe diferite siteuri ca să le vedem chiar și-n 2019.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*