O noua etapa a Trofeului „Club A” impreuna cu Secret Society, Hangover si Ask The Fools

Marti, 4 februarie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul Club A – Avanpost Rock. Vor concura trupele Secret Society, Hangover si Ask The Fools. Intrarea este libera.
Secret Society canta din primavara lui 2010 si de atunci a sustinut concerte in cateva dintre cele mai importante cluburi bucurestene. Formatia a participat si la prima editie a Trofeului Club A.
Genul abordat este un hard rock clasic, influentat de Deep Purple, Pink Floyd, Europe sau Bon Jovi. In prezent Secret Society lucreaza la primul album.
Componenta Secret Society:
Andrei Manea (solist vocal, chitara)
Vlad Muresan (chitara)
Catalin Ungureanu (bass, backing vocals)
Victor „Rammy” Vrabete (tobe)
Hangover a luat fiinta in vara 2012 la Constanta si s-a remarcat deja pe plan local, castigand doua editii ale competitiei High School Fest. Ca stil de muzica, cei de la Hangover sunt influentati in principal de rock-ul si metal-ul clasic, mai exact de artisti ca Led Zeppelin, Black Sabbath, Guns N’ Roses, Megadeth.
Componenta Hangover:
Vlad Dorian Cadariu – solist vocal, chitara
Catalin Barbu – chitara
Alexandru Moraru – bass
Eusebio Raducanu – tobe
Ask The Fools este o trupa pentru care participarea la Trofeul Club A este echivalenta cu debutul scenic. Insa membrii sai au acumulat deja o experienta semnificativa cu alte proiecte muzicale. Cei patru muzicieni care alcatuiesc Ask the Fools au colaborat sau colaboreaza cu nume foarte importante din diverse sfere ale industriei muzicale romanesti: Loredana Groza, Timpuri Noi, Negura Bunget, Keo, Skizzo Skillz ş.a. In aceasta formula au inceput sa cante din vara lui 2012. Initial a fost vorba doar despre “jam sessions” in sala de repetitii si in studio, fara un scop clar definit. Ask The Fools s-a inchegat ca trupa cu un repertoriu bine stabilit abia din perioada finala a anului trecut. Stilul poate fi definit ca alternative/indie rock cu influente variate (funk, hip-hop, DnB, grunge etc.).
Iata ce declara membrii Ask The Fools despre muzica lor:
„(…) ne straduim ca fiecare piesa sa emane arta, sensibilitate si substanta muzicala, impachetate totusi intr-o forma relativ usor de digerat. Nu exploram zone intunecate sau tenebroase, ci dimpotriva, mai degraba evidentul, uzualul, uneori cliseul, insa din perspective noi si prin abordari proprii.”
Componenta Ask The Fools:
Benjamin Rivalet – solist vocal
Andrei Popa – chitara, backing vocals, productie
Daniel Iudean – tobe, percutie, backing vocals
Tudor Amarandei – keyboards, efecte speciale, backing vocals
Prezenta editie a competitiei Trofeul Club A – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. 9,7 Richter 772 pct.
4-5. Wilder 707 pct.
4-5. Dark Fusion 707 pct.
6. Aquila 694 pct.
7. LongRoad 690 pct.
8. INT.ACT 670 pct.
9. S.I.T.A. 663 pct.
10. Paradox 643 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*