Soen lansează un cover după piesa Snuff (Slipknot)

Soen lanseaza coverul Snuff
Soen

Formația suedeză Soen a lansat videoclipul în varianta lor interpretativă a clasicului hit Slipknot, Snuff. Piesa originală a fost lansată de Slipknot ca al cincilea și ultimul single de pe al patrulea album, All Hope Is Gone, pe 28 septembrie. Este ultimul single lansat de trupă cu basistul original Paul Gray, înainte de moartea sa, la opt luni după lansare, și împreuna cu toboșarul Joey Jordison, înainte de plecarea sa în 2013 și moartea în 2021. În timpul recentelor spectacole acustice solo, Corey Taylor a interpretat o versiune acustică a piesei Snuff ca un tribut adus lui Gray. 

Coverul piesei Snuff este inclus în viitorul material semnat de Soen, Atlantis, care va fi lansat pe 18 noiembrie 2022.

Atlantis este un material de excepție, în formatul special de  film- concert. Acesta prezintă treisprezece dintre cele mai populare compoziții ale grupului, reinterpretate în varianta cu acompaniament orchestral live. Atlantis a fost înregistrat în Stockholm,  în studioul Atlantis Grammofon.  De-a lungul timpului, acest studio a fost vizitat de numeroși artiști celebri, de la Quincy Jones la Lenny Kravitz sau Green Day. Atlantis Grammofon este, de fapt, o fosta sală de cinema, funcțională în 1941. Mai târziu, în perioada în care s-a născut ABBA, această sală de cinema a devenit Metronome Studio. Ceva mai târziu, în 1983 s-a transformat în Atlantis Grammofon.

Atlantis a fost filmat și înregistrat pe 10 decembrie 2021. La acest material au lucrat Martin Lopez (tobe și percuție), Joel Ekelöf (voce principală), Lars Enok Åhlund (chitară și pian), Cody Lee Ford (chitară principală) și Oleksii „Zlatoyar” Kobel (bas). Alături de ei, o orchestră alcătuită din opt muzicieni completează line-up-ul. Împreună, ei reinterpreteaza și redescoperă energia și  prospețimea  melodiilor clasice semnate de Soen, precum Antagonist, Monarch, Jinn și Lucidity.
Formația suedeză Soen a fost prezentă recent pe scena clubului Quantic, din București, în data de 18 mai 2022,  cu un concert sold out, organizat de Promusic Events si Maximum Rock.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*