Slayer: managerul trupei spune că nu vede un turneu de reuniune în viitor

573 vizualizări

Ce-ți mai e și cu trupele astea cu turneele lor de adio, nu? Unii au chiar două sau trei turnee de adio, apoi au câteva de reuniune de dragul vremurilor apuse, apoi încă unul de adio, dar așa e când iese milionul la fiecare show. Mai că nu-ți vine să te lași.

Într-un interviu cu The Los Angeles Times, managerul legendarei trupe Slayer, Rick Sales, vorbește despre turneul final, de ce nu vede un turneu de reuniune în viitor și ce părere are despre ideea de a sfârși acest lucru.

Ei fac asta de atâta vreme, spune Sales, că au zis „bine, ajunge”. Îi compar cu Jerry Seinfeld care avea probabil cea mai mare emisiune TV și a decis să renunțe când încă era în top. Respect trupa pentru această decizie; dacă vrei să faci asta, așa trebuie s-o faci.

Nu văd niciun turneu de reuniune în viitor. Să lăsăm turneele de-o parte. Mai am câteva idei pentru viitoare proiecte, dar n-am discutat nimic încă. Momentan băieții sunt preocupați cu finalul și-mi imaginez că e emoțional. Și pentru mine este.

Data de 30 noiembrie încheie turneul final Slayer la The Forum în Los Angeles, deși managerul lor susține că sfârșitul turneelor nu înseamnă și sfârșitul trupei, mai ales că Kerry King vrea să continue cu muzica și i-ar plăcea să lanseze câte ceva din piesele rămase pe dinafară când lucrau la albumul „Repentless” din 2016.

Imagini pentru slayer final show los angeles"


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*